Basis E markt is een familiebedrijf. In 1993 is het begonnen met een kleine slagerij op de Paulkrugerlaan te Den Haag. In 1997 is het uitgebreid met een supermarkt op de kockstraat te Den Haag. Sinds 2002 (tot heden) is de Basis E Markt op Paulkrugerlaan 184  geopend zoals velen het kennen in Den Haag. Hierna kwam Basis E Martk met zijn eigen groothandel om de laagste prijzen te kunnen aanbieden aan zijn klanten. De groothandel is opgericht in 2010 en is gevestigd op Uitenhagestraat 98 in Den Haag.  En als laatst heeft Basis E Markt (in mei 2017) een nieuwe filiaal geopend in Rotterdam op de Groene Hilledijk 172. Het unieke concept van de Basis E markt is dat het assortiment die gericht is op elke doelgroep.

Wij zijn gespecialiseerd in vleesproducten, groenten en fruit. Onze groenten en fruitafdeling wordt verzorgd door onze vakman die circa 30 jaar ervaring heeft. Onze vleesproducten worden door onze vakmannen een voor een gecontroleerd bij aanvoer van deze producten. Het halal vlees van de Basis E markt voldoet aan de islamitische voorschriften. Het vlees komt uit slachthuizen waar alleen halal geslacht wordt. Onze leveranciers zijn halal gecertificeerd en worden continu gecontroleerd door halal certificering instellingen. Bij de leveranciers zijn moslims verantwoordelijk voor het productieproces. Daarnaast hebben we een breed assortiment dat bestaat uit Turkse, Marokkaanse en Surinaamse producten.

Basis E markt is een snel groeiend bedrijf geworden. Onze visie was groot inkopen voor lage prijzen en goedkoop verkopen met als doel voor ogen, een snellere omloop. Dit hebben wij in een korte periode tot op heden bereikt. Sinds het jaar 2010 is Basis E markt begonnen met haar producten direct uit fabrieken te importeren. Momenteel importeren wij producten uit Turkije, Suriname, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, en Oekraïne.   Ons doel voor de toekomst is dat wij 90% van onze producten zelf importeren vanuit fabrieken, zodat wij u de allerlaagste prijsgarantie kunnen bieden. Basis E markt streeft ernaar de beste supermarkt van de omgeving te zijn! De klant staat bij ons centraal en daarom is er ook aandacht voor bewust en verantwoord consumeren.

UW SUPERMARKT, ALTIJD VERS & VOORDELIG!